IRONFRONT FANS FORUM
Register Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Haz

Sergeant
Registered:
Posts: 89
Reply with quote  #1 
After selecting a mission it says 'Wait for host' and eventually kicks me out saying connection lost. I've tried it with many missions, without mods, etc but nothing works. Maybe someone could help me? server.cfg:
Code:
hostname = "Dadds Army Iron Front 44 server (the original)";
// password = "";
passwordAdmin = "Can't Tell You !!!";
reportingIP = "master.gamespy.com";
logFile = "SLF.log";

maxPlayers = 14;
kickDuplicate = 1;
verifySignatures = 2;

voteMissionPlayers = 1;
voteThreshold = 1.1;

disableVoN = 0;
vonCodecQuality = 7;
persistent = 1;

onUserConnected = "";
onUserDisconnected = "";
doubleIdDetected = "";
// regularCheck = "";
onUnsignedData = "kick (_this select 0)";
// onHackedData = "ban (_this select 0)";
onHackedData = "kick (_this select 0)";
onDifferentData = "";
BattlEye = 1;

Server command line:
Code:
-server -config=server.cfg -mod=DLC_1

My server .rpt file is giving this (see below) error all the time too...
Code:
NetServer::SendMsg: cannot find channel #1357324939, users.card=0
NetServer: users.get failed when sending to 1357324939
Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1357324939 (Dirty Haz)


Dirty Haz
0
Haz

Sergeant
Registered:
Posts: 89
Reply with quote  #2 
Solved. It just started working by itself...

Dirty Haz
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.