IRONFRONT FANS FORUM
Register Latest Topics
 
 
 


Note: This topic is locked. No new replies will be accepted.


Reply
  Author   Comment   Page 4 of 9      Prev   1   2   3   4   5   6   7   Next   »
Giallustio

Corporal
Registered:
Posts: 53
Reply with quote  #46 
Can you tell me exactly what you did and what error you got?

Try the manual.bat and be sure to download and run mikero's tools first


__________________
If you'd like to support my work: 

http://www.giallustio.altervista.org/donate.html

0
csaky85

Avatar / Picture

Corporal
Registered:
Posts: 62
Reply with quote  #47 
Read in the 3rd page the *37 post.
The Mikero's tools are installed. Only the automated.bat are converting, when I run manual.bat a small black window appears 1 second than disappears, I cant read the text in that short time, but nothing happens. 
0
Giallustio

Corporal
Registered:
Posts: 53
Reply with quote  #48 
Did you set the correct path in the manual? Are you sure?
So the automated it's working, I can't understand what's the problem.
From that error it seems that:
1) you do not have the latest and all mikero's tools
2) you do not patch the game correctly
3) you do not set the correct launch order

__________________
If you'd like to support my work: 

http://www.giallustio.altervista.org/donate.html

0
Schwienyy

Private
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #49 
Quote:
Originally Posted by Gunter Severloh
Hi, welcome to IF Fan forums!
The issue is the conversion tool, so until we get a new one which currently one is being built theres no way around the issue your having, so send me a pm,
and I will explain this alternative solution that does work that I have.


Can you help me with the alternative?
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,724
Reply with quote  #50 
Send me a pm, i cannot post info on the alt solution publicly.
__________________
0
chubzy

Private
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #51 
have tried everything suggested in this topic, but no luck. having a problem with the sov_soldier thing aswell, followed the steps to the letter. tried running it before i patched and only had a few tank commander soldiers, as well as a jeep....sort of jeep, a transparant jeep lol. also tried the batch file, set all paths correctly and have all the tools. it opens for a second then shuts off, no error reports.... also, put the first patch in the arma 3 directory and tried to run, it couldnt find it.

if anyone has a solution to this please help.
0
chubzy

Private
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #52 
Quote:
Originally Posted by chubzy
have tried everything suggested in this topic, but no luck. having a problem with the sov_soldier thing aswell, followed the steps to the letter. tried running it before i patched and only had a few tank commander soldiers, as well as a jeep....sort of jeep, a transparant jeep lol. also tried the batch file, set all paths correctly and have all the tools. it opens for a second then shuts off, no error reports.... also, put the first patch in the arma 3 directory and tried to run, it couldnt find it.

if anyone has a solution to this please help.


if it helps... the automated batch file does what its supposed to do, but with the same results.

got the manual batch to stop closing automatically, the error is it cant find any of the the paths specified, compared the two batch files and i cant see why its doing this, though im no expert at figuring this out by any means.

sorry to clog up your thread gunter, just want to get this fixed

EDIT: moved mikeros tools to the tools folder, manual batch is running now. see if this works

EDIT: AIA still requires lib_sov error still popping up...
0
Dr. Faust

Private
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #53 
Hello all together,

after 2 years with the IF Mod i finally had to register myself here, because i have the same problems like chubzy since i made a fresh windows install . I also managed to get the manual.bat to work. The Conversion tool shows me directly an error if i want to set the paths. Chubzy do you also have the problem with installing the patches? In the errormessage it tells me something like "Iron Front for ArmA3 Patch is not installed to your computer or the installed version has an error". Hope anyone can help me.

0
Husky2232

Private
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #54 
Hi.

When I start up ARMA 3, I get a pop up saying 'AiA_Infantry_IF' Requires addon "LIB_sov_characters"

Any idea on what I did wrong or how to fix it?
Also when I click okay and open Arma, I got to the editor and notice a blank faction with eight units each with the name Rifleman. When I spawn them they spawn unarmed wearing Soviet Tanker Gear,
Every other uniform doesn't show up on my character when in the virtual arsenal.
Any ideas?
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,724
Reply with quote  #55 
Hi welcome to IF Fan forums.
Your issue is because the conversion tool did not fully convert your Iron front to a mod, even tho you see the mod there in your arma3 directory, the files there if you look at them will be small in size compared to a fully function working IFA3, so the error you are getting is part result of that, and if I were to send you that file the LIB_sov_characters.pbo that would fix that error but... you will get another file asking for a similar file asking for a file, until you have received every file from me for the mod, thats just to show again that Iron front wasn't fully converted.

The real problem is there is no way around it, i do have a solution as stated before in previous posts, but i cannot post about it publicly as it would be going against
the reason of why we have the conversion tool to begin with.
If you want my alternative solution please send me a pm.

__________________
0
Husky2232

Private
Registered:
Posts: 2
Reply with quote  #56 
I sent you a PM..

Just get back to me when you can, Thanks.
0
Black phoenix

Private
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #57 
Hi.

When I start up ARMA 3, I get a pop up saying 'AiA_Infantry_IF' Requires addon "LIB_sov_characters"

Any idea on what I did wrong or how to fix it?
Also when I click okay and open Arma, i am on menu page i have "No entry'bin\config.bin/CfgVehicles/Tripod_Bag/assembleInfo.primary'. And i cant patch the mod and DLc.

Any suggestion for me please.

Regards
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,724
Reply with quote  #58 
Please read my previous post, and welcome to IF Fan forums.
__________________
0
SgtNickFury

Avatar / Picture

Private
Registered:
Posts: 1
Reply with quote  #59 
Quote:
Originally Posted by Black phoenix
Hi.

When I start up ARMA 3, I get a pop up saying 'AiA_Infantry_IF' Requires addon "LIB_sov_characters"

Any idea on what I did wrong or how to fix it?
Also when I click okay and open Arma, i am on menu page i have "No entry'bin\config.bin/CfgVehicles/Tripod_Bag/assembleInfo.primary'. And i cant patch the mod and DLc.

Any suggestion for me please.

Regards


I'll answer this as Gunter has been asked it a million times I'm sure.
The same thing I did wrong. I tried to use the Arma3 1.56 launcher which will give you that error message. If you follow Gunter's instructions, he suggests a desktop shortcut to your Arma3.exe afterwards go to the shortcut right click and go to properties. Add the following to the target line at the end  -mod=@CBA_A3;@LIB_DLC_1;@IF_Other_Addons­;@IF;@IFA3SA;@IFA3M;@IFA3;
@IFA3FIX  just like it shows NO OTHER MODS ALLOWED!. Close everything and click on the shortcut to launch. When you start you should see three versions lower right corner make sure they are current, if not you missed something. Go back and read Gunter's Instructions again.

__________________
It is a mistake to allow any mechanical object, to realize you are in a hurry.
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,724
Reply with quote  #60 

 

Quote:

4. Mod Load order and game start
So now you should have the following mod files in your Arma3 directory:

  • @CBA_A3
  • @LIB_DLC_1
  • @IF
  • @IFA3SA
  • @IFA3M
  • @IFA3

To start the game with IFA3 you will need this exact load order:

@CBA_A3;@LIB_DLC_1;@IF;@IFA3SA;@IFA3M;@IFA3

the files above need to be in this order, you can use a desktop shortcut, or a launcher.


@IFA3FIX is no longer used, and not linked anymore, it was mainly to fix the temp issue at the time
where IFA3 would not start with an older version of Arma3.

If you are getting this error message: "AiA_Infantry_IF' Requires addon "LIB_sov_characters" or something similar, the conversion tool did
not fully convert your IF, you could always try it a 2nd or 3rd time but most likely the tool will fail, this issue has been known for some time,
and after contacting a former IFR team member that created the tool in 2013 about it we have no idea what the issue is, or how to fix it.

I have been offering a solution for this issue but only privately, if the tool works for you otherwise then great, if PW6 works for you then thats fine too
but once you get that error above or similar, your basically SOL and best to send me a pm, or you can forget about playing IF in arma3.
I will need proof that you own IF and DLC tho, as i cannot post the solution publicly that would be asking for a lawsuit from Deepsilver.

Overall what we need is someone to create a new tool for the arma3 version, it will need to check the person's registry to see if they own
a legit copy of IF and then basically copy and convert IF to a mod, the conversion process is making a copy oif the game and then changing
the extension on the files of IF which is .IFA to .pbo, and .pbo is what is used and read by Arma3.

Gialusstio to bad he quit working on IF but he was onto something and got it working, where the only thing needed to run
IFA3 was just @CBA_A3;@IF;@LIB_DLC_1 not this:
@CBA_A3;@LIB_DLC_1;@IF;@IFA3SA;@IFA3M;@IFA3


__________________
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.