IRONFRONT FANS FORUM
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
sgtchas

Private
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #1 

---------------------------
Arma 3
---------------------------
File ija37\weapons\config.cpp, line 174: /cfgWeapons/: Missing '}'
---------------------------
OK
--------------------------- this happens as it initalises mods wtf do i do

0
OuedMeliz01

Avatar / Picture

Captain
Registered:
Posts: 224
Reply with quote  #2 
I have the same problem too. But it isn't from the Iron Front mod, its from the japanese units 1937 mod.
__________________
OuedMelizChannel: http://www.youtube.com/user/OuedMelizChannel
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,748
Reply with quote  #3 
Quote:
File ija37\weapons\config.cpp, line 174: /cfgWeapons/: Missing '}'

What OuedMeliz01 said, open that mod, find the file ija37, then open the weapons, and in the config.cpp, go to,line 174 and add the }
whats to figure out?
Either that go to the release thread of that mod as that message is not from IFA3 itself.

__________________
0
Joarius

Avatar / Picture

IFR Team
Registered:
Posts: 290
Reply with quote  #4 
Just to add that this mod is a lot bugged... :\
__________________
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,748
Reply with quote  #5 
Its something hes using, i dont get that error, only thing bugged for me is the tanks in mp, they dont smoke or burn
on a rented server and the physx are buggy, other then that IFA3 runs good.

__________________
0
sgtchas

Private
Registered:
Posts: 20
Reply with quote  #6 
Hay new problem i need help if any 
https://gyazo.com/0ad1f4918f060013cf30f88b4c2e4262
idk what his mans
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,748
Reply with quote  #7 
Make sure @IFA3 is latest version, all your aia files are in that mod.
__________________
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.