Welcome to the Iron Front Fan Forums!
Sign up Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
SVT***Fana

Private
Registered:
Posts: 25
Reply with quote  #1 
Greetings to all!

For several days we have a problem with ASR mod ... always shows the following error message:

... asr ... / config not found ...

The problem is tearing WarMod ....

What is the problem???
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,757
Reply with quote  #2 
Userconfig needs to be on the server, what the error is telling you, its not found, so you either didn't put it on the server or its in the wrong folder.
and its not ---> config not found ...

its userconfig.

Understand that any mod that has a userconfig for Singleplayer will be the same setup on the server,
so if you have a userconfig in the arma3 directory for sp then it needs to be in same place on server.

Quote:
The problem is tearing WarMod ....

IFA3WarMod? is this mod on your server? or are you guys connecting to the server with the mod?

__________________
0
SVT***Fana

Private
Registered:
Posts: 25
Reply with quote  #3 
Hi Gunter

It's all perfectly ordered config ... key ... ... all ...

I modified and reorganized all mods thousand times but does not work ...

A test ... and still active WarMod Inactive WarMod the problem ... and end the problem: / ... I can not understand?

ACE and ASR are incompatible ??
0
Gunter Severloh

Avatar / Picture

Admin
Registered:
Posts: 2,757
Reply with quote  #4 
Show me a screenshot of what you have.
__________________
0
Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.